Jsi sirkou mého nitra

Jsi sirkou mého nitra

Anotace: (toužím po kritice)

Nechci tě vidět,
zase bych začala milovat.
Uvěřila jsem svým lžím.
Ohen přestal plápolat.

Nechci vidět ty plamínky v očích
co ti zapálili vlasy.
Už jsem zapoměla jak mi rozrloukly srdce,
snad...možná...asi.

Bojím se tě potkat,
jsi sirka mého nitra.
Nikdy nebudeš stát o ten plamen,
ani dnes, ani zítra.

Nechci s tebou už mluvit,
už jem si to vysvětlila svými slovy.
Ty by jsi stejně lhal,
je těžké říct pravdu hladovému psovi.

Plameny ve tvých očích ať nikdy nezhasnou,
já už je ale nechci vidět.
Tak krásně plají, hřejí a hoří,
....hoří však pro jinou.

Čas zaléval mi srdce studenými dny,
už skoro nehořím, stále však doutnám.
Jen dým občas zahltí mé sny.
Vstanu a větrám...však stále doufám.
Autor saroko, 05.09.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Sfinx, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj...pohrát si s rými a s postavením slov. Kdyby se některá přehodila, tak by to mohlo znít lépe.

06.09.2008 11:57:00 | Anewue

...obdivuhodné obraty a přirovnání
...budu se těšit na další - konec chvály :-)

05.09.2008 14:28:00 | WAYWARD

tema je mi blizke, obsahove to dost drhne, skace ti rytmus a rymy jsi mohla taky lepe vymyslet

05.09.2008 11:52:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí