Mapy do nikam ...

Mapy do nikam ...

Anotace: *- ....

.

Barevný plochy ubrusu pokecaného vínem,
zvrásněný horami a údolími
na pevné desce kuchyňského stolu
kotví mou hlavu

stolní mapa
mých osamělých pitek
němě plastická
ve svém sdělení

moře času a němota
která k tomu jaksi patří ...
protože i žít ... do němoty ...

... ... se sakra musí umět ...

*

------------------------------------------------------

*

Comment pro "vindal drámo" z Písmáku, ... dílo "Sám donma III." ...

*
Autor HarryHH, 05.09.2008
Přečteno 256x
Tipy 21
Poslední tipující: Noc17, kokeš od pana krbce, G.P., okapovaroura, callowsick, NikitaNikaT., Myrja, Lota, Severka, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě jsem se tak daleko neprožil...zaplaťbůh!

08.09.2008 16:47:00 | G.P.

je to tak...palčivá doněmota;)

05.09.2008 19:10:00 | Severka

tak to jo:-)

05.09.2008 18:04:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí