Splývání s oblohou

Splývání s oblohou

Anotace: ............

Broukám si nápěv Zahrady ticha,
hlava je bolavá, chce se mi spát.
Tato noc podivný koktejl mi míchá,
jen půlnoční vítr bude zas hrát.

Do peřin složím svou znavenou hlavu,
o tobě, lásko má, nechám si zdát.
Duše má popluje v měsíčním splavu,
snad na konci peřejí budu se smát.

Nezoufám, netápu, jen k Bohu jsem blíž,
nechám se unášet lepkavou tmou.
Vždyť i sluneční výheň nosí svůj kříž.
Teď měsíční palouky do tance zvou.

Zmatená pobíhám, všechno je v letu,
za mrak se zahalí měsíční tvář.
Z pomněnek povadlých vínek si pletu,
v srdci je pusto, však v očích zář.

Výtrusy z kapradin zdobí mé skráně,
v uších už doznívá z močálu sbor.
To, co ti nabízím, jsou vstřícné dlaně
a laskavý vánek ze vzdálených hor.
Autor Verena, 05.09.2008
Přečteno 279x
Tipy 31
Poslední tipující: poustevník Jirka, okapovaroura, Weylin, Bíša, teranosaur, Actafool, NikitaNikaT., spare, Štěpina G, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné splývání! Tohle já mohu :-))

10.09.2008 21:44:00 | poustevník Jirka

To je opravdu pěkné..

07.09.2008 15:47:00 | Weylin

Jako by mě ten vánek taky trochu pohladil...;)

06.09.2008 14:42:00 | okousaná od světlušek

moc hezký!

06.09.2008 12:03:00 | Actafool

Ha, konečně opravdu spřízněná duše... těší mě :) a Zahrada ticha je dobrá volba pro tuto chvíli..

05.09.2008 23:12:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí