Kůzlata

Kůzlata

Anotace: ...

Má chůzi kůzlečí
láme se v kolenou
a úsměv co svědčí
pro duši zlomenou
samotná probrečí
nad profesí zvolenou
dá i půl života
za kremroli s polevou

sundejte kůzlata z mola
dejte jim najíst to příroda volá
jen bláznům se líbí ty podivný blůzy
kostnatý ramena oči plný hrůzy

ti co vymysleli že hlad je krása
že spadla opona je jejich spása
nacpou se na rautu jako ta prasátka
mrkvičku ve chlívku chroupají kůzlátka
Autor Elisha, 05.09.2008
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: okapovaroura, Lota, spare, Holis, saddova, Myrja, Bůchví...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST - za formu i téma.

06.09.2008 07:57:00 | spare

tip,ale za prvni dve sloky, treti je proti tomu spatna

05.09.2008 23:26:00 | saddova

tak tomuhle tleskám

05.09.2008 23:21:00 | Myrja

Připomíná mi to texty Kurtizán... máš i ostatní tak dobrý?

05.09.2008 23:17:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí