Kasiopea 2

Kasiopea 2

Anotace: Pořád se na ni dívám :)

Tenkrát jsem stála na balkóně
nemocničního pokoje
Kouřila jsem jednu cigaretu za druhou
A jak dým stoupal k nebi
Neohlížela jsem se za tebou
Neohlížela jsem se za sebou
Za ničím v tomhle prázdném životě
A i když milovala jsem tě
Jak člověk jen milovat může
Na chvíli zmizels z mojí kůže
Zmizels z představ mých
Tenkrát poprvé prosila jsem hvězdy
o trochu milosrdenství
Ale nezvrátilo se nic
A tak jsem tam stála i po operaci
A kouřila jsem jednu cigaretu za druhou
Vyčítala jsem krutost všem těm hvězdám,
co zářily bezcitně nade mnou
tu noc jako každou jinou
Dnes v noci procházela jsem se pod oblohou
A byla to noc plná všech těch hvězd
Má kočka zase myslela si, že je pes
A hrdě na vodítku cupitala vedle mě
Chladno bylo příjemné
A já, ač v očích leskly se mi slzy,
cítila jsem se silnější,
zodpovědnější,
možná i smířená
A pak jsem uslyšela hlas odkudsi zeshora :
"Jen blázen mluví ke hvězdám..."
Autor unstoppable, 06.09.2008
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby, Holis, enigman, just me, dead-head, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

víš proč máš tolik hodnocení a dosud jeden jediný komentář? :D protože nevím, co bych řekla.. třeba nikdo nemůže vědět :-) tolik, co víš ty :P

06.09.2008 19:32:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

no to je skvělé dílo

ta razance toho sdělení - jsem nadšen,že tu jsou takoví autoři, jako ty

06.09.2008 10:14:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí