...už vím

...už vím

Anotace: ..kdysi to měl být nepodařený text na písničku.....

Řekni mi,táto,
kde bere se sníh,
když mlčky se snáší z nebe?
Řekni mi,prosím,
proč láska někdy tak zebe.

Ty to víš,ty to znáš,
vždyť ty jsi přítel náš,
ty to víš,ty to znáš,
jsme prima rodina.

Řekni mi,mámo,
proč usíná den,
když mraky se slunci schovaj,
řekni mi mámo,
proč zdá se mi sen,
další den zase znova.

Ty to víš,ty to znáš,
však ještě tátu máš,
ty to víš,ty to znáš,
jsme velká rodina.

Máma mě pohladí,
na klín mě posadí,
úsměvem krásně mě hřeje.

Až jednou vyrosteš,
tak všechno pochopíš
nesmíš vyrůstat
bez naděje.

Teď už to vím,
už to znám,
vždyť spoustu přátel mám,
už to vím,už to znám,
to život začíná.
Autor sondulacek, 06.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, igniss, okapovaroura, Holis, Actafool, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na písničku celkem podařený...

06.09.2008 19:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí