Srdcové vakuum

Srdcové vakuum

Anotace: 5 minut nestačí

Dali mi papírový křídla, řekli leť
do větru křičím otázky
a polo hořká polo sladká odpověď
se ztrácí někde na půl cesty mezi sevřenými rty
a uchem co by strašně rádo slyšelo
alespoň jedno malý nesmyslný ujištění
že dnešek ještě posledním dnem pro dva lidi není
a že bude trvat dál i potom co se setmělo

prolétám potichu krajinou srdečního svalu
navštívím Paříž, Londýn a přistanu třeba v Senegalu
a s každým dalším kilometrem, který musím letím sama
zdá se, že navždy ztrácím pevnou půdu pod nohama
Autor kulí očko, 07.09.2008
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, W.O.K.O., Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o skvělý básni vždycky říkám: Cítím to! o téhle řeknu: Cítím to na plný kule!

20.10.2008 11:05:00 | W.O.K.O.

myslenka dobra, slova zvolena jsou tez dobra, spatny je rytmus tve basne..a taky nejaky ten rym nesedi...

07.09.2008 12:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí