Čarodějnice

Čarodějnice

Anotace: i trochu takto

Kolem hlavy vlasů černá svatozář
list po listu na stole otevřený snář.
Chechtot větru za oknem, šlehající déšť
odvahou i plamenem plaší divou zvěř.

Nad malinkou chaloupkou míjí roční období
i moudrost stará staletí pod časem se rozdrobí.

Kočka mňoukne zaklínadlo,někdo klepe na dveře
na rameno cosi spadlo, čeká, kdopak otevře.
Slabý povzdech, blikla svíčka, mince vklouzly do dlaně
kotlík bublá, nápoj lásky chutná trochu ohraně.

Znovu klika otáčí se, zavrzaly veřeje,
zoufalý tón,prosby, zlato, vyléčit tak těžké je.
Cestička ta vyšlapaná, trochu skrytá ve křoví
kolik tudy projde duší, nikdy nikde nepoví.

Pak už jen klid, vítr hvízdá, čarodějka půjde spát
zítra zase lidé hloupí nechají jí vydělat.
Autor Verena, 07.09.2008
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: poustevník Jirka, enigman, Actafool, okapovaroura, Myrja, Bíša, Holis, Štěpina G, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl jsem psát kartářku,ale už to asi nemá cenu,Tebe prostě nedoženu:)))ST

25.10.2008 19:54:00 | Holis

Ta se Ti povedla:-)

07.09.2008 15:22:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí