Nelogická...

Nelogická...

Anotace: Plynoucí myšlenky jsem zapsala na list papíru....

Číše beze dna,život bez lásky,
blankytný motýl v sítích pavučiny,
propast touhy neukojené slasti,
vlnobití nářků plné bolesti,
ráj minulosti tichých svědků,
modlitba kněžky toužící po čistotě,
vyhaslý krb,prázdno a mrazivý klid...
Autor Jasmine8, 07.09.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí