V pokušení

V pokušení

Kusem pergamenu jsi se odkázal ďáblu,
tvář nevinnosti skví se na prázdném tablu.
V košíku pomněnky z úplňku,
odhodlaně volají na kuňku.

Prach, co se ti v očích usadil,
na jinou vlnu tě naladil.
Plastová kachnička ve vodě
mi nepřidává na dobré náladě.

Ve tmě naděje,
v sauně chlad,
že se nic neděje,
jen tě kousl had.
Pokušení…
Autor Okřídlená Lištička, 07.09.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké..ST!

08.09.2009 16:52:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí