Bezejmenný

Bezejmenný

Anotace: nevím co napsat, snad jen, vyjádření by bodlo

Po zdi
tancují
stíny
prasklin
oči němých
soch svatých
hledí zbožně
do prázdna
***
z průchodu
mě do oči
bijí grafiti
šílených sprejerů
v ložnicích
nevěstinců
slyším rytmické
vzdechy a šoupání
postelí
šukajících párů
***
startuji
Kawasuki
a vyjíždím
na sraz
motorkářů
***
hoši s tetováními
a piercingy a
šátky v koženém
oblečení
kouřící jointy
a marušku
to je naše parta
***
někdy si
nechávám
dlouhé vlasy
ale k hipís
netíhnu
tetování mám jedno
na rameni
kobru
a v obočí
piercing
Autor Tomáš Přidal, 07.09.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí