Zmar ....lahví vypitých ...

Zmar ....lahví vypitých ...

Anotace: ... a slz tvých prolitých ....

*

*

navlhčit kapesník
zamlžit brýle
vždy je čas na únik
myslet si pošetile

když na tě ze všech stran
minulost přiletí
requiem do varhan
potichu sedne ti

k čemu je upřímnost
na kůru kostela
na prahu věčnosti
… zbytečná docela ….

*

-------------------------------------------------

Comment pro "hannele.m" .... dílko "Alea iacta est..." ..

*

.
Autor HarryHH, 09.09.2008
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: prostějanek, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, smudlinek, Myrja, 6thSun, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí