Být bláznem...

Být bláznem...

Anotace: Takový můj myšlenkový pochod...:)

Ledabyle posouvám citoslovce smíchu,
za hranici chápání a přítomnosti studu.
Hrát si jen tak s myšlenkou a smát se bez ostychu.
V bdělém spánku beze snů, nezažívat nudu.

Prstem psáti do vzduchu, vzkazy absurdity.
Létat střemhlav k zemi, na křídlech svého času.
Ve sladko-slaném moři, loviti trilobity.
V nicotnosti vesmíru, hledat svoji spásu.

Kytarou beze strun, posbírat všechnu slávu.
Vánicí bez sněhu, na cestu se dát.
Bloudit ulicí v jednohlavém davu.
Svůj boj s větrnými mlýny neprohrát...
Autor Freddie.n, 09.09.2008
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, Holis, WAYWARD, Monsignore, Churry, Regroons
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..na křídlech bláznovství vznášet se je velmi sladký pocit :D

10.09.2008 12:11:00 | Jiparo

Líbí"o)

09.09.2008 17:33:00 | Churry

Mě se to dost líbí.

09.09.2008 17:31:00 | Regroons

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí