Utěšovatel

Utěšovatel

Anotace: Probuďte se naivky dřív, než vám někdo zlomí vaz.

Neviděl jsem Slunce celé týdny,
má kůže začíná blednout.
Mám mysl na svém místě, to mi řekni.
Možná bych měl vypnout.

Proč světla svítí tak matně
a mé zájmy začínají vadnout?
Je to vše, co můžu chtít a je to špatně.
Než naříkat si, měl bych sklapnout.

Rozhovory začínají být hloupý,
to pískání v uších už mi stačí.
Smysl pro humor prázdný a tupý
a já se nudím k pláči.

- - -

Jestliže hledáš komplice,
někoho bezradného, věčného spojence,
najdeš jen sebe, jen sebe sama.
Najdeš, koho miluješ nejvíce.

Jestliže hledáš bezohlednou mrchu
pějící mimo tón, obětního beránka,
najdeš jen sebe, jen sebe sama,
dostaneš studenou sprchu.

- - -

Hledáš sympatie, nenacházíš.
Chceš slyšet tajemství?
Sám svoje nepovíš, tak coby.
Měl bys vědět, že tohle teď neletí.
Probuď se a vítej v 21. století.
Autor G30R63, 09.09.2008
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Hannazka, ni.va, WAYWARD, Holis, Bíša, Vacluvka, j.c.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leda že
tu ruku
bys našel
na konci
své paže!

15.09.2008 13:42:00 | Hannazka

...za téma ST

10.09.2008 00:16:00 | WAYWARD

:+))

09.09.2008 23:36:00 | Bíša

ať v poledne či o půlnoci
hledáš komplice či mrchu
z nichž dobro či zlo pramení,
ať ruku hledáš ku pomoci
chladnou obdržíš jen sprchu,
tu ruku máš na svém rameni
***
Jiří senior

09.09.2008 22:56:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí