Podzimní procházky hlavou

Podzimní procházky hlavou

Anotace: ...

Jsou to malinové trhance
Ty sny ve vzduchu
Posíláme dopisy prozřetelnosti
Náhodě a jiným čertům
Co zůstanou i se šálkem kávy
A růží
V posteli
S šípem v ruce
A nerozhodností v srdci
Jako na podzim
Kdy nevíme
Jestli máme být vzhuchoprázdní
Nebo šťastní
Jak blechy.
Autor teranosaur, 10.09.2008
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: jita.1965, Bíša, Nút, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu krásná!! A děkuji za komentář /a tvé sympatie/ u mého dílka =o)

13.09.2008 23:16:00 | *whatsoever*

Také to tak vidím...

10.09.2008 21:13:00 | Bíša

jůůůůůůůůů to je hezký ... jen tak obyčejně nádherný :o)

10.09.2008 17:02:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí