O krvi

O krvi

Anotace: myšlenkový skrat, aneb "básnička" o krvi

Co je to krev, zeptáš-li se,
červená tekutina, odpoví se,

Skutečná krvavá podstata,
s bolestí zprudka je spjata.

V jediném okamžiku,
nevinný leč se zdá,
břitvou se podřezá?

Vrátit vše pak už nelze,
ve smrtelných mukách k nohám leze.

Co mohu říci,
co mohu ještě dodati?
Lidé jsou ochotni smrti se oddati.
Autor Psychopatická lentilka, 10.09.2008
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: JiTuŠaK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí