Porcelánová svatba

Porcelánová svatba

Anotace: Pro sestřičku, aby jí to manželství dlouho vydrželo a zároveň to je pro její krásnou holčičku Aničku Markétku.

Plastové slunce svítí na cestu,
Hliněný ženich vede si nevěstu.
Kožený obleček novotou voní,
Kovové zvonečky vesele zvoní.
Látková panenka radostně kráčí,
Vlněné šatečky za sebou vláčí.
Budou šťastní?? Kdo to ví..
To ani dřevění ptáčci nepoví.
Autor Acolire, 10.09.2008
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí