3D..

3D..

Anotace: .. COPY

Buď je to fakt, buď len prelud
vo hviezdach som zbadal nekľud
trasú sa, trbliecu, skáču
rosa padá, asi plačú

nech si so mnou slzy sušia
nemý Mesiac sa pokúša
spočítať ich zľava, sprava
z fleku nuly popridáva

nie je tých núl príliš veľa?
na nebi sa strhla mela
socajú sa hviezdy, plašia
pahviezdy ich čiesi strašia

zasa Starwars, zase poplach
zatrúbil na hviezdnych poliach
ten prelud je 3D fabber
šialený ho má repraper

chrlí roje hviezd pre plezír
skopíruje celý vesmír
vážení, to sci-fi nie je
ak nie horšie, aspoň zle je

zahustí nám galaxiu
kým sa o Zem nepobijú
tri Slnká, potom Sĺnc stovky
(z Costa del Sol na Solovky)

replík halda je na halde
blúdim v megacopylande
pozriem hore na súhvezdia
vidieť trojmo sa mi nezdá

tri Labute, päť Orionov
spoznáš pravý v mase klonov?
sto a jeden Veľký Voz..
som dvakrát - máš na mňa nos?
Autor Petbab, 10.09.2008
Přečteno 232x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Psavec, mamina, Holis, Simísek, spare, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně ti kynou verše

13.10.2008 22:27:00 | drsnosrstej kokršpaněl

...a čo prsia LadyLoba? :-)

12.09.2008 08:26:00 | WAYWARD

a čo ak mám 2 nosy?
a bradu štvormo ? :-)

10.09.2008 20:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí