Nad ránem

Nad ránem

Anotace: ...

Ticho prý léčí
proto si zvedám hlasitost
svých melodií na maximum
když mě líbá
mlha i tma

Vepíšu do holubých křídel
jak moc mi chybíš
i jak mě štve nedostatek
nikotinu v krvi
vlastně
já nekouřím

Ostatky sobotních nocí
jsou rozmetány
jako přítomnost
zvracejících těl
i cizího potu na krku
nebyl tvůj!

Nad ránem
když mně chlad
nedovolí spát
o všem přemýšlím
děsím se
nahých odrazů v zrcadle

Asi se stala chyba
když sem se narodila
někdo si nepřečetl pečlivě
příbalový leták
tak se mě teď neptejte
jak se mnou máte zacházet
VŽDYCKY jsou nějaké
vedlejší účinky

Chci být sama
i když sme každý
někde jinde
a infračervená světílka
nám vypalují bezbranné pohledy
zamilovaných

Rány bez jodovaných solí
svědí mě
staré jizvy
rozškrábu
protože kůže doroste
jako ostříhané vlasy
už se zase
lituju
nad ránem

Jste rádi?
Autor jitro, 11.09.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: kryndy, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí