indiánky

indiánky

Anotace: něco o lásce

štítem se kryl
když shluk šípů spěl
k místu, kde stál
a strachy se chvěl

téměř jak déšť
hrot tu a hrot tam
dopadali
ze srdcí dam

napjal svůj luk
když ztratil se mrak
palcem třel suk
a v tom přijel vlak

vytvořil zeď
tak nepropustnou
jak pavoučí šeď
pro mouchu hnusnou
Autor zabiják, 12.09.2008
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Spadlá z nebe, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně zmatená, líbí "o)

18.09.2008 12:57:00 | Churry

ten konec mi to zkazil, jinak se mi libila slova v dile uzita...

12.09.2008 20:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí