Carthago

Carthago

Anotace: ***

Lolitka co už měla by myslet na dítě.
Sociální bezdomovec,bez ostychu hladí tě.
Ale co já?
Si jen coura
Štamgasti dnes nejsou za svým stolem,
odplivnou až projdeš kolem.
Máme se nač těšit
dneska vyšlo v předpovědi,že
se můžem sejít.
Ty a tvoje horoskopy,
ovšem nevěřim na ně o nic míň než ty.

Maraton uběhnou za půl minuty,
stejně pozdě...město hoří jen tvoje okno netknutý.

Co ubylo by zlodějů důvěry,
kdyby každej měl tvůj pohled s nadějí?
Autor Petr Z, 12.09.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: teranosaur, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí