SLAVNOST/UTOPIA

SLAVNOST/UTOPIA

Anotace: valčíková, prostá

snad zvon jim tam bil
když odcházel den
snad průvodem žil
snad zdál se jim sen

o městě kde pláč
jim neříká nic
vždyť slzy jsou nač
to smích ti dá víc

kramářská píseň
jarmarkem zní
zhasíme žízeň
všechno se sní

v tom ke slavobráně
přes moře slz
připlula loďka
snad pustí ji skrz

ráno se v ulici válí
jen opilí páni když den už vstal

našla jsi u koše v parku
pár obalů z dárků co jsem ti dal
Autor journeyman, 13.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná věc. Zpívá se sama.

14.09.2008 19:59:00 | lidus

...ještě přidat pár tónů a je to :o)), líbí se mi.

13.09.2008 13:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí