Inspirace

Inspirace

Anotace: ztracený mezi všemi...

V kapce tančící andělé,
inspirace po noci probdělé,
bojí se kam až může jít,
nebo mu zakážou i snít?

Jen se snaží ukázat pravdu,
proč ale nesmí, dejte mu radu,
on to neví, je smutný a pláče,
vždyť zajíc se také neptá a skáče.

On jen hledal něco víc,
víc než kdokoli z Vác mu může říct,
víc než každodenní závody,
nikde ale nenašel návody.

V noci svítí obchody zavřené,
a přitom mají hlavy ve sny vnořené,
chtějí snad ukázat, že jsou, že existují,
o tom je svět - udržet si pozornost svojí.

Teď už ví o čem psát,
o snech, co má rád,
kdo mu zakáže tančící anděly,
deštníky z květin a milující manžely?
Autor Naninka, 14.09.2008
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Romana Šamanka Ladyloba, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí