NEŽEHREJ

NEŽEHREJ

Anotace: -Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

snažím se nevnímat

prach Tvých slov
navátý
jako pouštní duna

zpěvná návěj záhad
hraje na vypůjčenou harfu
a s ní zpívá i muezin

snažím se nevnímat

vábení bludiček
nad močály studených nocí
s mlžným oparem nějakých přání
žongluješ jimi pod okny mrtvého domu
a slova plují po hladině času
jak ztracené bárky co nikam nedoplují
než zase ke Tvým břehům . . .
. . . zpátky . . .

snažím se nevnímat

žebravá jeptiško noci
nežehrej na lásku
nežehrej na štěstí
je už pozdě k ránu
a stejně všichni ještě spí
. . .
jen já počítám Tvé hvězdy
a snažím se nic nevnímat . . .

°°
Autor rolon, 15.09.2008
Přečteno 399x
Tipy 20
Poslední tipující: AlenaMarieK, Noc17, Lota, Myrja, spare, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru, piťura, Ammazonic, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

15.09.2008 22:22:00 | Myrja

Nádherná báseň

15.09.2008 14:39:00 | Lucie Teru

působivé, děkuju...

15.09.2008 14:25:00 | piťura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí