Herečko

Herečko

Anotace: ...

Sbírka: ich gehe jetzt

v chrámech potlesku
rozteklá líčidla
(oltáře těla)

obětuješ

sebe sama

zamlká herečko z barevné knížky
černobílé obrázky zašlé slávy

marná slova o hrdosti

proslovy pečlivou řečí
moderní kousky vlastní duše

rozsypal kdosi pod sametová sedadla
jako malé, kulaté kamínky

(na cestě
do chaloupky?
řekni, Jeníčku,
pořád lžu?)

zelená herečko z časopisu
řekli ti možná,
co je umění...

řekli ti možná
že zítra
bude líp

ale my zítra
nehrajeme...
Autor Franti, 15.09.2008
Přečteno 270x
Tipy 13
Poslední tipující: mjh, 6thSun, maliska, spare, Holis, adida, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strhující!

17.09.2008 11:44:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí