Potkala ji něha

Potkala ji něha

Anotace: ...nwm

Lehce oděná děva,
čekala se zavřenýma očima,
až jí potká něha

když prošla kolem ona ji necítila

prosebný pohled
dychtící po odpuštění

ona si jí nevšimla

její temně zurčící nitro jí bránilo
bránilo všímat si něhy,
a tak jen útrpně přijímá bolest,
sklíčenost, trápení...
Autor elevan, 15.09.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slepě zahleděná, se zapomněla dívat kolem sebe.No to stává.Hezké!

15.09.2008 20:02:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí