PROCHVÍVÁNÍ

PROCHVÍVÁNÍ

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

prochvívání
- - -
list osudu
na šňůře času
natažené mezi zrozením
. . . a smrtí . . .

prochvívání
- - -
van dokonaných činů
. . . déšť . . .
upřímných obětí
pro dobro
pro Lásku
pro . . .
- - -
prochvívání
- - -
ve chvílích
když rozjímáš
a v Tobě se rozednívá
očekávání jitra
očekávání dne
vnímáš to prochvívání
- - -
jak úchvatné
dokázat sebou být
bez výčitek
bez předsudků
v nitru mír a klid
pokora přijímání
všech listů osudu
- - -
prochvívání

když po malých doušcích
chutnáš svůj život
a vnímáš v něm ryzí Lásku

°°
Autor rolon, 16.09.2008
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, AlenaMarieK, labuť, spare, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, WhiteSkull, mamina, Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi a to - prochvívání - zvláštní, ale hezký slovo. Prostě pro mě na ST!

18.09.2008 15:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí