SVÝM DLANÍM

SVÝM DLANÍM

Anotace: - Nevzpomínání-

Sbírka: - Nevzpomínání-

.

svým dlaním
skládám hold díků
i prstům se klaním
zázrak mých rukou
práce i objímání
krvavé mozoly
i hebkost pohlazení
(však jistě všechny vzpomínaly)
stojí za více
než za jeden skromný verš

svým dlaním zpívám
nápěv je táhlý
a refrén ozvěnou se vrací zpět
nejeden dům zná váš pot a krev
nejednu melodii jste rozezněly
nejeden verš ženám jste psaly
i Lásku jste poctivě rozdávaly
když děti vodily jste za ruku . . .

tak zpívám svým dlaním

.
Autor Těšínský, 16.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, just me, WhiteSkull, mamina, Kubino 2, Iva Borecká, Jiparo, Triffid Kolbe, Ammazonic
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný námět

16.09.2008 17:00:00 | Myrja

Dlaně si Tvou píseň zaslouží...*

16.09.2008 08:59:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí