Kastany

Kastany

Anotace: o smutném konci kaštanů v jednom brněnském parku

Kaštany

Stály vzrostlé kaštany,
zelená oáza
vprostřed asfaltového pole,

jednoho krásného rána,
přijela zabijáků četa,
řezali do masa
a třísky lítaly,

krev v žilách tuhla,
třísky lítaly,
slzy se draly do očí,
pusto a prázdno zbylo jen,

pusto a prázdno,
z kaštanů piliny
a pařez pro výstrahu
celého parku,

teď v Hradišti sedím
a pozorujíc jejich vzrostlé bratry,
slzy se mi do očí derou znovu…
Autor Kubino 2, 16.09.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné. :-( ale je to tak.

16.09.2008 12:39:00 | Triffid Kolbe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí