Umělcova představa

Umělcova představa

Anotace: Někteří chápou, někteří asi nepochopí...

Prázdno, nic se zdá
a přec to kouzlo má.

Přivíráš krásné oči své,
tu plnit sny se začnou tvé.

Bílé to nic se proměňuje
a kouzlo duhy a barev tu je.

Jako plátno obrazu se plní,
tah sem tam, v uších to duní.

Oči otvíráš a hlavu kloníš,
jako jiný svět, snad spíš?

Ať bdíš, ať sníš,
ty přece smíš.

Stále snít si sen,
ať je noc, či den.

Stačí štětec smočit
a v bíle svůj sen počít.
Autor Daviran, 16.09.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedená

04.10.2008 13:36:00 | Erion Fate

moc povedená

04.10.2008 13:29:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí