Paranoia

Paranoia

Anotace: * * *

Paranoia, to je svině!
Ničí život dost účinně.

Paranoia, to je mrcha!
Zdravý rozum z hlavy prchá.

Paranoia, potvora!
Místo chlapa doktora -

pořiď si! Ať se to změní.
Žárlíš i na vztah, co není...

Člověk by se léčit měl,
neb by časem zešílel.
Autor Ágnes, 16.09.2008
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: před zkroucením, Anežka, mikyša, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, co zivot dal i vzal, Myrja, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí