Dotek

Dotek

Anotace: jen jedinej dotek a vim

Sedíš tu sama v celé své kráse
jsi jako jediná květina na louce plné trnů
jen tvůj úsměv přitahuje zraky všech
a každý chtěl by si tě utrhnout

Však ať to zkusí!
Přijde to jako rána bleskem a přibudou další trny
snad já bych mohl to zkusit
pro tvoje krásné oči
jen jsem se tě dotkl
zatáhlo se nebe a trny z těla mi trčí
Autor drevenymuzik, 18.09.2008
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Radek.oslov.Šafárik, whiolet, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já, promiň...

18.09.2008 15:23:00 | SZN

trny se dají vytrhnout to znám

18.09.2008 13:35:00 | whiolet

Tak to máš štěstí, že jsi dřevěný...

18.09.2008 13:06:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí