Motto dneška

Motto dneška

Anotace: Myslím, že k tomu není co dodat.

Každý se někam pachtí,
využívá svých potřeb.
Za všechno člověk platí,
nevyjímaje jeho pohřeb.

Lidi se rojí jako kobylky,
jsou rozličných priorit.
Vytvářejí hojné rodinky,
dávno již vyhlášený hit.

Věnují se svým koníčkům,
pro jiné jsou to pakárny.
Někdo má vše v malíčku,
vymyslel prý kuřárny.

Rodiče se starají o děti
- jejich smysl života.
Pro jiné je více věděti,
než tovární robota.

Každý si plní svoje sny
podle svého mínění.
Jednou nám dojdou dny
a nebude žádného hýření.

Jiný dohání, co zmeškal,
inspirací je mu smrt.
Rychlost je motto dneška,
jinak by si už neuprd.

Litujeme krásných věcí,
které se už nevrátí.
Nežijme již jako v kleci,
je třeba list obrátit.
Autor jehlaspichlas, 18.09.2008
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: Lady Carmila, s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, NikitaNikaT., carodejka, zzlatý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu nepotřebuje komentář:-) jen jsem chtěla říci..žes to napsal hezky

31.10.2008 16:13:00 | Lady Carmila

Pravdu díš,moudrý tvore.

04.10.2008 19:24:00 | s.e.n

Pravda, chvilemi jsem se smala ale chvilemi mě smich i presel, je tam pravda.

18.09.2008 22:29:00 | carodejka

...jak lvové bijem o mříže svých každodenních nictoných životů... Ale ty slabiky Ti tam nějak lítaj

18.09.2008 21:08:00 | Angua

Chvílema mě to rozesmálo, ač jsou tam mnohdy životní traumata, hi jen trochu rytmus kulhá...

18.09.2008 20:49:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí