Nebe plné hvězd

Nebe plné hvězd

Anotace: Vždycky jsem chtěl napsat něco obrazného o celebritách.

Nemusíš vědět, že je hvězda,
nesvítí však napořád.
Spousta lidí ji ale nezná,
někdo ji též nemá rád.

Vidíš je v zapnuté televizi
zcela v jiných podobách.
Objeví se a zase zmizí,
zbyde z nich jenom prach.

Jsou v dennodenním rytmu,
neustále v jednom kole.
Někdy chytnou náhle rýmu,
v hospodě si říkaj „Vole.“

Některé vyžadují pozornost,
další tvrdnou v ilegalitě.
I kamarád mívá přednost,
když nikoho nemá v bytě.

Každý jsme jeden případ
obvykle sám pro sebe.
V zrcadle se vidí nerad,
a nejraději rejpe do tebe.

Objeví se a opět zmizí
s odkazem nastálo.
Nebude lidí, televizí,
nezjistíte, co se událo.
Autor jehlaspichlas, 18.09.2008
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: Lady Carmila, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, Isobel, Holis, igniss, NikitaNikaT., carodejka, teranosaur, zzlatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm:-) zvláštní téma...ale dovedně zpracované

31.10.2008 16:10:00 | Lady Carmila

Líbí se mi ten konec...

19.09.2008 11:19:00 | Isobel

Moc hezke, vycaroval jsi usmev na me tvari.

18.09.2008 22:27:00 | carodejka

Jen ten rytmus, ale jinak jo...

18.09.2008 21:12:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí