Švestkový život...

Švestkový život...

Anotace: Náhle pocity, nic víc. Jen příval čehosi...

/ Ta švestka
byla
na začátku
sladká
a potom
už jen
kyselá /

Chtělo se mi dát ti
vlasy za ucho
a políbit tě na nos.
Zasmát se,
vyhnout se pohlavkům,
milovat nepoznané
a poznané nelitovat.
Nedělat zbytečné hříchy,
sbírat vzpomínky,
vysmát se nánám,
který se vedle tebe kroutí.

/ Prostě jsem ji vyhodila /

Chtěla jsem schovat tvoje oči,
archivovat krásu,
nikdy nevidět tvůj žal
a nezažít bolest
kterou jsi mi způsobil.

/ Asi mi připomněla můj život /
Autor Lacosta1, 19.09.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujala...

18.02.2009 14:29:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí