Muerte voluntaria

Muerte voluntaria

Anotace: ...

Co vkradlo se mi do duše?
Co bolí mě teď tam?
to já sama netuše
slzy na tvářích mám.

Co kulaté kapičky
tlačí z mých očí?
to oni nepoví
tiše jen mlčí.

to ticho je šílené
prosím, už dost
už nechci být naživu
pod nohama most.

v čem tmu ostatní vidí
pro mě světlem teď jest
zavřené oči mám
ruce sevřené v pěst.

pár krůčků kupředu
naposled hledím do nebe
radši mrtvá chci být
než žít bez tebe.
Autor La condesa, 20.09.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: cordeli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuhle bolest znám, je v celém těle a ochromuje mysl, ale sama jsem se přesvědčila, že ač něco vypadá ztracené nemusí tomu tak být, držím palečky..

20.09.2008 12:44:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí