U.S.A gangster

U.S.A gangster

Anotace: U.S.A gangster

Boj se!
Třes se!
Strachuj se!
Podělej se!

Přicházím já,
Se mnou zákon.
Který tvořím též já,
Jdeš na záhon.

Ty si mí děvka,
Tak plať!
Plať mi hnedka,
Přestaň srát!

Až mi zaplatíš,
Tak se oknem proletíš.
Pak na sobě pocítíš,
Pneumatiky mé, kyš.

Mám BMW, Lamborgini,
Mustang, Porsche do hodiny.
Mé jméno je MC Tony,
A tobě docházej hormony.

Naštvals mě,
Proto tě likviduji.
Skončils na světě,
To ti slibuji.

Jsem americký gangster,
Je mi velice dobře.
Tak se do mě neser,
Jsi jen další klíště.

Gangster Paradise,
Gangster Parodise
Autor James Tony, 21.09.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí