Nic není napořád

Nic není napořád

Anotace: ...

I když teď ztraceno,
všechno může se zdát,
ty musíš bojovat,
ty nesmíš to vzdát.

Tak přestaň se litovat
a otevři oči
vždyť svět je krásný
a pořád se točí.

Všechno je v pohybu,
nic není jak včera,
život nesmí být stejný,
musí být změna.

I když srdce tě bolí
a slzy tečou,
cítíš jen prázdno
a dny se vlečou.

Ty nesmíš to vzdávat,
nesmíš se bát,
nic není napořád,
zase budeš se smát.

I když někdo ti ublížil,
někdo ti lhal,
někdo tě opustil,
nikdy nemiloval,

ale co teď s tím uděláš?
Já myslím, že nic
už na to zapomeň
ty můžeš mít víc.
Autor La condesa, 21.09.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí