Opilecké blues

Opilecké blues

Anotace: Nevím. Jen pocity. Věnováno všem, kteří někdy taky cítí to samé.

Našli tě ráno na lavičce
křídla opílá ze slivovice

V tom dni si nedovil nikdo lhát.

Napsali ti to do rejstříku...
že občas voníš po perníku

Láska se změnila na atentát.

Říkala´s něco o svědomí
že tě život někdy zlomí

Z tvé touhy udělaly destilát.

Viděli jak se pozvolna ztrácíš
Takhle ten život prostě splácíš

Měla bys jít, nesmíš jen stát.

Snad budeš jednou trochu tiše
Přestaň si už hrát na jidáše!

Někdo ti musel říct,
že svět se ti bude smát...
Autor Lacosta1, 21.09.2008
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Jin, její alter ego, bosonožka, Ctěný pán, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké... silné... krutě reálné...smutně pravdivé.

21.09.2008 18:47:00 | bosonožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí