Samota

Samota

Anotace: ....jen pocit.....

samota
hedvábnou dlaní
slzou po slze
vyryje vrásky
nesmíření

samota
s odstíny hořké
všech jedů světa
bizarní mosty
pro trochu tepla
stavěné léta

samota
tóny z přervaných strun
pláč polknutý v dechu
láska mrtvými prsty
hladí beze spěchu

samota
jak ledový vodopád
zamrzlý před dopadem
a neslyšné "snad"
bezpočtukrát smažem

samota
vchází při kremaci naděje
nezvaný host
co nezůstane na prahu
marné je
zas ztrácíme odvahu

samota
jak přehluboký reliéf
všech vzpomínek
jediná vše
přežije
Autor Verena, 22.09.2008
Přečteno 288x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zzlatý, Raduzk, Actafool, Myrja, Květka Š., Jiparo, Triffid Kolbe, sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota je jeden z nejhorších stavů lidského bytí, pokud ne nejhorší...

24.09.2008 17:54:00 | zzlatý

...fakt pěkný,pocitový..

22.09.2008 10:07:00 | sondulacek

po dlouhé době jsem narazil na něco co se mi opravdu líbí...ST..

22.09.2008 07:43:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí