Kráska od Oltáře

Kráska od Oltáře

Anotace: jest to druhá báseň mě osudová kterou tu píši zas sám a psaní mi pomáhá to zvládnout prosim jesi to někdy budeš číst Mílo tak tě prosim vrať se.....

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

Kráska od oltáře....

Byl to rok co šťastný sem byl
sladkých slov bylo z ust vyřčeno
osudem nám tohle bylo určeno
rok to trvalo štěstí se lepilo na paty

Byla jsi krásná jak plyšový medvídek
oči svítili jak modrý kamínek
tvá vůně, hekbké kůže
jediné co do ted zbylo mi byl pramínek
tvých vlásků

Bylo to krásné měsíců pár
do svatby co by kamenem dohodil
bylo jak blesk co do mě uhodil
když tebe jsem potkal
byla jsi roztomilá, a krásně stydlivá

Hádek pár slov plno
konec se blížil, bylo to rychlejší jak vlak
výčitky,bolest a strach
muj život obrátili v prach
srdce puká, zlato někdo ťuká

Zlato jsi tu???
prázdno strach bolest žal
na prahu poslední dopis stál
nadepsán inkoustem
zlato je konec, promin

Pláču,řvu vlasy si trhám
srdce na dvě půle
stále hledám a čekám
ale marně nikdo nejde
jsem sám samota jest
mím známím, proč sem
byl tak hloupí...
Autor The Crow, 22.09.2008
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: KatkatkaW, Romana Šamanka Ladyloba, *whatsoever*, Ammazonic, jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale třeba se vrátí:) nebo je tu pro tebe určená jiná:) ale čas to určitě zpraví

22.09.2008 10:58:00 | jaňa

máš pravdu a našel sem jinou která mi rodinu dala ale stále vzpomínam

20.07.2013 12:56:29 | The Crow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí