Deprese

Deprese

Anotace: Život je někdy pěkně těškej balvan.

Mám zase chuť jít tam,
kde nepoznám zášť ani klam.
Kde je každý šťastný a pořát se směje.
Má duše je smutná.
Pro mě pořát leje.
Uvnitř mě pořát prší,
třebaže navenek vtipem srším.
Snažím se být šťastný kvůli Tobě,
i když nic nedrží mě v týhletý době.
Svět je plnej válek, podvodů a vražd.
Až si někdy říkám,vzdej to,
se životem prašť.
Svět už lepší nebude.
Tak se nesnaž osude.
Nesnaž se změnit lidi.
Oni to jinak vidí.
Autor Dejwx, 23.09.2008
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesnaž se změnit lidi
zkus změnit sebe ...

23.09.2008 19:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí