Ruleta

Ruleta

Anotace: ...točí se ruleta..

Jsem tady na světě, ve svojí ruletě
V ruletě života červeno - černé

Jsem tady na světě učím se v ruletě
v ruletě červeno - černé

Při vstupu do světa, točí se ruleta,
ruleta zdraví, lásky, štěstí
ruleta nemoci, smutku a jiných strastí

jsem tady na světě a život sřídá se v ruletě
V ruletě milých i nemilých událostí

A tak to v životě rulety chodí až do rozpadu kostí.....

Ale naše duše ta nemá žádné kosti,
ta se zas vzápětí pokouší o nové ruletí bláznivosti.....
A jde to dokola, zas točí se ruleta, ruleta věčného života...
Autor hezule, 23.09.2008
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dead-head, labuť, vodnař, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hm, zaujímavé
jen někdy v ruletě padá i zelená nula ...
a mince na hranu ...

25.09.2008 14:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...dokud může ať se točí...

24.09.2008 12:07:00 | labuť

však vždy s jinými hráči

24.09.2008 10:16:00 | vodnař

...který jednou končí.

23.09.2008 22:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí