tak přesně to by chtěla

tak přesně to by chtěla

Anotace: některé věci dělat jinak...

Procházet se jen tak bosa.
A teplý písek nechat proplouvat mezi prsty.

Nechat padat sklenici na zem.
A vidět rozlévající se mléko v hromádce střepů.

Vystavit svou tvář slunci.
A vehnat jeho teplo do mysli.

Tančit v dešti na ulici.
A vidět svůj odraz v mokré dlažbě.

Pozorovat pěnivý příboj.
A pocítit jemný chlad jeho tříště.

Létat s ptáky nad oceánem.
A vidět ten prostor v oblacích.

Potkat někoho drahého.
A pocítit jeho lásku.

Přežít bouři.
A vidět jak odchází.

Narodit se ještě jednou.
A některé věci dělat jinak.

Tak přesně to by chtěla…
Autor piťura, 24.09.2008
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná,když bych směla...pozměnila bych zdánlivé maličkosti,které se časem staly velkým problémem...:-)
A pak zmrzlina,pistáciová a borůvková,ta by měla být zadarmo...:-)

28.05.2017 15:29:18 | Dreamy

...a která by tohle nechtěla...:)

26.09.2008 18:09:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí