Pro maminku

Pro maminku

Anotace: ...Ona to ví...

Ty jsi moje milá máma,
ty jsi moje maminka.

Je to tak a bylo to tak,
když jsem byla malinká.

Ty jsi ta co chovala mě, ta,
co se mnou cvičila.
Ta co za nmou do nemocnic vždycky
často chodila.

Ty jsi prostě moje mamka,
ty jsi prostě maminka.

Tak to je a tak to bude,
idkyž jsem už veliká
Autor hezule, 25.09.2008
Přečteno 760x
Tipy 7
Poslední tipující: Tsuki, sondulacek, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

maminky jsou věčné téma,zaslouží s úctu,i když někdy se objeví černý mrak.

17.10.2008 08:26:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí