Zrovna teď.. III

Zrovna teď.. III

Anotace: žádná.. nic už není

Zrovna teď jsem v "ničem", sám jsem "ničím" - to je síla
tma zde není proto, aby světla nesvítila
světlo není proto, aby tma nevyšla zkrátka
světlo a tma nejsou proto, že "nic" je "věc" vratká

není dnes a ani zítra, včera možná bylo
možná ani ne, vždyť v prázdnu z toho nic nezbylo
letím vzhůru, padám dolů, všechno už je jedno
kdepak jedno - ani jedno! ani dno, či bezdno

kde není nic, nic nebylo, nic nebude, soudím
a já taky jsem jen zero, ač ze sebe loudím
tuhle báseň (vidíš něco?) - nemá být logicky
proč ve všem, včetně nicoty, výjimka je dycky?
Autor Petbab, 25.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, NikitaNikaT., labuť, Myrja, Psavec, LucQa, Holis, Simísek, jiljovský, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, hodně pocitová básenka, pro mne má tak trochu smíšené pocity, pač je trochu nerozhodná, ano, či ne ... ST! za obsha, originalitu.

26.09.2008 23:21:00 | NikitaNikaT.

Je logická... Je Tvá

25.09.2008 17:35:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí