Recidiva

Recidiva

Anotace: ...ani nevím, proč jsem jí tehdy smazala.....

...už zase je tady.

Většinou přichází bez pozvání,
někdy jí i čekám......
Neťůká, nemá vychování.
Pokaždé se jí lekám.

..už je zase tady.....

Řeknu jí, že její společnost nechci,
že sama raději budu,
ona jen tiše rameny krčí,
a nemá v sobě kousek studu.

...už je zase tady.....

Zase přišla a neptala se,
jestli mám něco v plánu.
A všem se ukáže, neskrývá se,
a klidně mi dá další ránu.

..už zase je tady...

Přichází rychle, bez varování,
odplouvá jenom pozvolna
zůstává se mnou bez přestání,
je jako štěnice přítulná.

...už zase je tady....

A někdy se rozhodne zmizet,
někdy mě na chvíli opustí
a na chvíli můžu dýchat,
než zase se jednou objeví.

...už zase je tady...
- říkám smutným hlasem -
má věrná kamarádka
s exotickým jménem
Recidiva Depka.
Autor Malé nic, 25.09.2008
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: stryc, NikitaNikaT., Marfuša, enigman, Actafool
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tá sviňa sa šady vrazí.

15.10.2008 10:38:00 | stryc

silná slova...jsem moc rád že tě tu vidím!!!

25.09.2008 21:06:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí