Pane Ebene

Pane Ebene

Anotace: ..co dodat...

Pane Ebene,
já vážím si vás,
Za vaše vtipná slova,
za váš hlas

Rozdáváte radost kolem,
Pozvedáte duši,

A věřte mi,
pane Ebene,
že vám to velmi sluší

Vaše písně,
ty jsou lék,
na starosti a problémy

A já smekám před vámi,
vy jste balzám na nervy
Autor hezule, 26.09.2008
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, denebrin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji za všechny vaše komentáře

26.09.2008 18:10:00 | hezule

Pěkně vzdaný hold. Teď ještě aby si to pan Eben přečetl.

26.09.2008 14:20:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí