RÁNA NEJSOU ŠPINAVÝ

RÁNA NEJSOU ŠPINAVÝ

Anotace: Zbavit se všech starostí a vzlétnou blíž k mrakům...

Sbírka: třistatřicet

Křídla perutí,
čím víc chceš řvát,
tě opustí,
to si můžeš přát.

Poznáš to nic,
nad hlavou máš,
mávej křídly víc,
duši sílou dáš.

Je to ještě noc
a bije do očí,
síla dává moc,
a tvoje dny se rozpustí.

Večer ven nesmí,
květy nálad mých,
Slunce rosu nesní,
z barev nebeských.

Poznáš to nebe,
pod nohama půdu máš,
vypůjčím ti sebe,
ozvěnou se ptáš.

Je to jako den,
rána nejsou špinavý,
vítr obletí zem,
s vesmírem se propojí.
Autor kleibr00, 27.09.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí