Zrovna teď.. V

Zrovna teď.. V

Anotace: ..

Zrovna teď vznáším se v beztížném stavu
chci zpátky na Zem, z řas sejmu únavu
pažemi rozrážím stranou hvězd mraky
černých děr jícny a sci-fi přízraky

galaxií na sta, dech červených obrů
v rychlosti světla nadstandardním fofru
blížím se domů, hle, vidím šnek známý
k mé rodné galaxii, s jejími stármi

když mám jen světelnou hodinu k Slunci
jdou po mně v rojích Andoriáni prudcí
nad čelem s tykadly a s modrou krví
shledali záhy, že nebudu prvý

kdo včas nezabrzdil drtivý dopad
v šílené rychlosti měl špatný odhad
po srážce zůstane na Zemi kráter
vrátil se domů.. blown up was space raider
Autor Petbab, 27.09.2008
Přečteno 275x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, LucQa, Holis, Myrja, Psavec, NikitaNikaT., WhiteSkull, Simísek, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krasné galaxické ... leč pro mne stále smutné. ST! Za obah, pocity a myšlenky.

27.09.2008 19:34:00 | NikitaNikaT.

Drtivý dopad... Tak nějak to bude...

27.09.2008 19:18:00 | Simísek

Stav beztíže ?
Život stlouci do díže,
a bolest změnit na lásku...
vesmírnou procházku ?

27.09.2008 18:50:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí